Inhoudelijke discussies over maatschappij, actualiteit en ongespecificeerde algemeenheden.
#279
Grote borsten, ze zijn vaak eerder een vloek dan een zegen. Even gezellig op je buik liggen is praktisch onmogelijk, dus dobber jij in de zomer steevast met je boezem richting zon. Tot nu, want het Britse lingerie- en swimwearmerk Bravissimo komt met een luchtmatras speciaal voor vrouwen met big boobs. Hoera!

Pool floats zijn al een paar zomers hot. Allemaal heel erg leuk, maar voor vrouwen met grote borsten is zo’n luchtmatras niet altijd even praktisch. Als je behoort tot het clubje van de rondborstige dames, weet je ongetwijfeld hoe vervelend het is om gezellig met je buik naar beneden op een luchtmatras rond te dobberen. Mission impossible…
2275587.png
2275587.png (602.79 KiB) Viewed 2820 times
Luchtmatras voor vrouwen met grote borsten

Tot nu, want het Britse lingerie- en swimwearmerk Bravissimo komt met een luchtmatras speciaal voor vrouwen met grote borsten. Wat oorspronkelijk begon als 1 april-grap, werd al snel werkelijkheid nadat een hele resem vrouwen enorm blij leek te worden van een luchtmatras met ruimte voor haar borsten. Waarom is de mensheid niet eerder op dat idee gekomen? Voor £ 25 (ongeveer € 29) dobber je deze zomer met je buik op een roze luchtmatras over het water. Geniaal!


Meer info: https://www.bravissimo.com/products/lilo-pink-sw571pnk/
evita liked this

This topic has 2 replies You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.